Upoznajte Qube , jedini mrežno povezani spremnik podataka koji generiše pasivni prihod

Predstavljanje Qube-a: Sledeća evolucija mrežno vezivanog skladištenja, kombinujući sigurno skladištenje podataka i moćne mogućnosti za savršeno integrisano i zadovoljavajuće rešenje skladištenja.

350M

Terabajti se stvaraju svakodnevno.

95%

Preduzeća koja koriste cloud usluge.

$500B

Tržište oblaka u 2023. godini

19%

Godišnja stopa rasta

Deljenje ekonomije za skladištenje

Novi tip prostora za čuvanje gde korisnici mogu kolektivno učestvovati u modelu deljenja ekonomije, omogućavajući pojedincima da dele svoj prostor za čuvanje i podstičući saradnički ekosistem za poboljšanu dostupnost, fleksibilnost i uštedu troškova.

Osnaživanje deljenja skladištenja zasnovano na zajednici

Postanite neodvojivi deo Hypercloud zajednice i uživajte u prednostima zajedničkog skladištenja. Delite neiskorišćen prostor, učestvujte u optimizaciji resursa, otključajte nagrade i podržavajte održivu ekosistemu dolazeći iz snage kolektivnog učešća.

Kako zaraditi Yoosend Coine?

Otkrijte dodatne načine za zarađivanje Yoosend Coins-a i maksimiziranje svojih nagrada

Završetak zadatka i postignuća

Završite zadatke, misije i dostignuća unutar aplikacije kako biste zaradili Yoosend kovanice i otključali uzbudljive bonuse.

Program rasta zajednice putem preporuka

Preporučite prijatelje i porodicu da se pridruže Hypercloud-u i zaradite Yoosend Coins kao nagradu za proširenje zajednice.

Angažovanost i aktivnost

Budite aktivni na Yoosend aplikaciji, koristite funkcionalnosti aplikacije i učestvujte u događajima zajednice.

Učestvujte u ekskluzivnim promocijama.

Iskoristite ekskluzivne promocije i specijalne ponude unutar Yoosend Hypercloud-a.

Vrednost YC-a

Максимизирајте потенцијал Јусенд кованица: Прихватите свеобухватност и могућности за раст

Prigrlite priliku da oblikujete procvetajuću ekonomiju budućnosti sa Yoosend Coins, katalizator distribuiranog skladištenja hostinga

Uplovite u Hypercloud univerzum i iskoristite moć Yoosend Coina: bez ikakvih problema učestvujte u prilikama za zarađivanje, uživajte u kupovinama unutar aplikacije, pretplatite se na Sigurno Skladištenje, pridružite se projektu i otvorite put ka potencijalnom budućem Lansi Tokena kao pokretača Revolucije skladištenja i iznajmljivanja.

Dizajn priča

“ Dizajniranje Yoosend Qube-a bio je uzbudljiv i ispunjavajući put vođen zajedničkim zalaganjem za inovacije, održivost i sigurnost. ”

Oživljavanje Qube-a zahtevalo je veoma inovativan proces dizajna koji je uključio i veštačku inteligenciju i parametričko 3D modeliranje. U Yoosend-u nismo samo tehnološka kompanija. Mi smo tim inovatora, sanjara i izvršitelja, posvećeni ponovnom definisanju načina na koji svet interaguje sa podacima.

Karakteristični uzorak na bočnim stranama Qube-a, inspirisan Yoosend logotipom, simbolizuje zaštitu podataka putem enkripcije, dekonstrukcije i decentralizacije. Izrađen od reciklirajućih materijala poput aluminijuma koristeći digitalne tehnike izrade, Qube personifikuje vrednosti inovacije i održivosti kompanije Yoosend.
Želeli smo da Qube bude enigmatičan objekat koji predstavlja koncept modernog sefa, toliko neobičan da izgleda kao da je izvanzemaljski brod. Moram da kažem da konačni rezultat, uprkos svim ograničenjima koja su inherentni deo svakog dizajn projekta, prelepo prenosi ovu ideju.

Dizajnerova Biografija:

Turi Cacciatore

Višedisciplinarni dizajner i programer poznat po svojem stručnosti u različitim kreativnim područjima i tehnologijama budućnosti poput 3D printanja i virtualne stvarnosti. Turi je sudjelovao u stvaranju konceptnih automobila za Fiat poput Fiat Ecobasic i Fiat Trepiùno (danas Fiat 500) te je surađivao s tvrtkama poput Bulgarija, Lamborghinija, Pininfarine, Samsunga i Toyote, pružajući projekte visoke razine složenosti i inovacije. Više informacija možete pronaći na njegovoj web stranici:

www.turicacciatore.com

Green Carbon Commitment

Odlučili smo se za niski ugljenični otisak.

Nije potrebna nijedna elektrana da biste imali dostupne svoje fajlove.

Ne sečemo drveće da bismo izgradili velike data centre.

Borite se protiv klimatskih promena izbegavanjem nepotrebnog zagrevanja.

Енергетски ефикасни сервери представљају пуноће резултате.

Često postavljana pitanja

Kako funkcioniše decentralizovani sistem za čuvanje podataka u oblaku?
Koji su benefiti decentralizovanog cloud skladištenja?
Kako mogu upravljati svojim pretplatama za server i skladištenje?
Koliko je sigurni moji podaci sa Yoosend-om?

Pridružite se najuticajnijoj decentralizovanoj mreži za skladištenje na svetu.

Postanite deo revolucije: Pridružite se našoj mailing listi da biste prvi saznali kada Qube postaje dostupan za kupovinu, ili pokažite podršku postajući Rani Korisnik danas.